Gönderen Konu: FHM-Aralık 2006(resimli)  (Okunma sayısı 17036 defa)

Ynt: FHM-Aralık 2006(resimli)
« Yanıtla #105 : 02 Ocak 2007 - 22:55:23 »

Çevrimdışı mne

• Yepyeni Üye
  • *
oof ya bu dergiyi nerde bulabiliriz....? :(  özlem seni çok seviom

Özlem Tekin

« Yanıtla #105 : 02 Ocak 2007 - 22:55:23 »

« Yanıtla #106 : 02 Ocak 2007 - 23:51:44 »

Çevrimdışı ece tarsus

• Yepyeni Üye
  • *
Aman boşverin resimleri arkadaşlar çok tepkilisiniz..Zaten 35 yaşına gelmiş kendi kararlarını verebilir..Şimdi vermeyecek de 40 yaşında mı verecek poz...Merak etmeyin 40 yaşına geldiğinde böyle poz vermez..Şimdi hakkı bence..Beğeniliyorsa ne ala..Ama Özlem'i biraz fotoğrafçı harcamış bence amatör olmuş çekimler

forum kurallarını lütfen okur musun..tamamen büyük harf kullanmak yasaktır..
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2007 - 14:09:26 Gönderen: furkiii »
güzel kız resimdeki gibidir:):):)

« Yanıtla #107 : 03 Ocak 2007 - 00:53:00 »

Çevrimdışı -tarzan-

• Bizden Biri
  • tekinist
arkadaşlar
özün yaşını söylesemek daha güzel zannediyorum
bana hiç yaşını yaşayan biri olarak gelmiyor..ruhunun hangi yaşta olduğumu
tüm tekinist arkadaşlar biliyorllar
öz bu pozları verdiyse gerçek yaşının ne olduğunu ispatlamak için
bir gösteri yapmıştır bence...
ona herşey yakılşır. 
SANAT SANAT İÇİNDİR.

« Yanıtla #108 : 09 Ocak 2007 - 17:52:17 »

Çevrimdışı caNNy

• Yepyeni Üye
  • *
ya bu resimlere nasi ulascaz cok merak ediom :D
caNNy

« Yanıtla #109 : 09 Ocak 2007 - 17:56:32 »

Çevrimdışı özdry

• Gold Üye
ya bu resimlere nasi ulascaz cok merak ediom :D

sitemizin dev gibi fotoğraflar bölümü var oraya bakmayı bi deneyin.. sonra orda özlem dergi kapakları varr hıhhh tam o bölümde var bu fotoğralar.. kolay gele.. :D
CESEDİNE TÜKÜRSEM Mİ....

« Yanıtla #110 : 09 Ocak 2007 - 17:59:11 »

Çevrimdışı caNNy

• Yepyeni Üye
  • *
ya abi ozlem nie yapmıs ki bunu gerek yokki bunlari zaten 2003 te vermissin bence hiç ihtiyacı yok ozlemin
caNNy

« Yanıtla #111 : 09 Ocak 2007 - 18:04:30 »

furkiii

• Ziyaretçi
ya abi ozlem nie yapmıs ki bunu gerek yokki bunlari zaten 2003 te vermissin bence hiç ihtiyacı yok ozlemin

bunun kararını verecek olan bizler değiliz..olay zaten ihtiyaç meselesi de değil..özlemin bu tür şeylerle prim kazanmaya ihtiyacı olmadığını biz de biliyoruz özlem de biliyo..olayı farklı yönlere çekmeye çalışmazsak iyi olur..

« Yanıtla #112 : 09 Ocak 2007 - 18:20:01 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...

sadece resimlere bakmak yerine özlemin dediklerini de okursanız bu soruları sormaktan vazgeçersiniz..
roportajda size de vermiş aslında cevabını:

Peki biz dergi çekimlerine dönecek olursak,Dünyada da önemli starlar, Madonna ,Kylie Minoque ya da Angelina Jolie gibi isimler
hep erkek dergilerine seksi pozlar verir, ama Türkiyede birçok isim star olduktan sonra hanımefendi takılıyor,bunun sebebi ne?
*Yaa evet bir anda kraliyet ailesinden geldiklerini zannediyorlar.

Niye böyle bir durum var?
*Hiçbir fikrim yok,benim de birçok arkadaşım ne gerek vardı dedi.Bir ihtiyaçtan yapılan birşey değil ki bu.Daha meşhur olayım diye yapılan bir iş değil.Ben çok güzel buluyorum yaptığımız işi.Ayrıca 35 yaşında da böyle bir şey yapabiliyor olmak gurur verici.Ben şimdi oyuncu oldum.Bir sürü  filmde de böyle sahneler olacak,öpüşmem ,sevişmem mi diyeceğim,olur mu yaa?
Çekim sırasında utanırım belki ama yapmak gerekir.

dergi 1 aralıkta çıktı,9 ocaktayız..hala bunlarla ugrasmayalım isterseniz...özlemi seviyorsanız özlem bu arkdaşlar...
kimin hayranı oldugunuzun bi farkına varın artık isterseniz..
« Son Düzenleme: 09 Ocak 2007 - 18:26:45 Gönderen: pyroxevil »

« Yanıtla #113 : 09 Ocak 2007 - 19:46:03 »

Çevrimdışı igves

• Daimi Üye
  • Ay karardı Tam da günah işlemenin zamanı...
Daha önce bende ne gerek var bu resimlere dedim fikrim de hala öle devam etmekte bazı insanlar da şaşırabilir doğal olarak çünkü ben beklemezdim özlemden böle çıplak poz falan isterse nekadar estetik olursa olsun.... buda bnm fikrimdir cıx cıx cıx
"Gel sevişelim gitsin Sonumuz zindan"
https://twitter.com/SevgiGozaydin

« Yanıtla #114 : 09 Ocak 2007 - 19:53:18 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
iyi işte yukardaki mesajım hepinize bi nevi cevap bizzat özlemden, hala aynı şeyi konuşmaya devam edin isterseniz...beni bağlayan,beni rahatsız eden hiç bişey yok...ben sadece "ne gerek" vardı sorusunun  cevabını hatırlattım,özlem tarafından gayet güzel verilmiş cevabı...

« Yanıtla #115 : 09 Ocak 2007 - 20:00:21 »

Çevrimdışı igves

• Daimi Üye
iyi işte yukardaki mesajım hepinize bi nevi cevap bizzat özlemden, hala aynı şeyi konuşmaya devam edin isterseniz...beni bağlayan,beni rahatsız eden hiç bişey yok...ben sadece "ne gerek" vardı sorusunun  cevabını hatırlattım,özlem tarafından gayet güzel verilmiş cevabı...

yazıyı zaten daha önce okdum zaten cvbı beni tatmin etmemişti oyüzden ne gerek diyorum neyse çekilen çekilmişş cıx cıx cıx

« Yanıtla #116 : 09 Ocak 2007 - 20:06:35 »

furkiii

• Ziyaretçi
bence verdiği cevap gayet açık ama tamam diyelim ki tatmin etmedi,görüşünü de söyledin..ama bunu yaparken daha dikkatli olmanı öneririm..cıx cıx ya da çeşitli kelimemsilerle yargılayıcı bi üslup içerisinde bulunman hiç hoş değil..cevabı net olarak verilmiş de olsa düşünceni söyle eyvallah..

« Yanıtla #117 : 09 Ocak 2007 - 20:11:49 »

Çevrimdışı igves

• Daimi Üye
bence verdiği cevap gayet açık ama tamam diyelim ki tatmin etmedi,görüşünü de söyledin..ama bunu yaparken daha dikkatli olmanı öneririm..cıx cıx ya da çeşitli kelimemsilerle yargılayıcı bi üslup içerisinde bulunman hiç hoş değil..cevabı net olarak verilmiş de olsa düşünceni söyle eyvallah..

Ana bu cümleler bana mı  sölendi :aaaa. birincisii çok dikkatlyim daha ne kdar dikkatli olabilirimki yanii
ikincisi cıx cıx da anlamsız bi durum(ölesine yazılmıştır) gereksiz bişeye takılma bencee
üçüncüsüde düşüncemi zaten sölemiş bulundum sanada eyvallah

anti parantez konuyu hiç uzatmayalım :çiçek:

« Yanıtla #118 : 09 Ocak 2007 - 20:17:24 »

furkiii

• Ziyaretçi
konuyu uzatmayı ben de düşünmüyorum..demek ki karşı taraftan bakınca senin anlamış olduğundan farklı anlaşılan bir durum var ki dikkatli olmanı öneriyorum..düşünceni söylemene eyvallah demiştim zaten söylediğinin bilincindeyim..her neyse artık..hangi cevap verilirse verilsin bazı görüşlerin değişmesi mümkün olmuyo sanırım..

« Yanıtla #119 : 03 Nisan 2007 - 14:44:06 »

Çevrimdışı caglar

• Deneyimli Üye
dergiyi bende almıstım pozları tasvip etmiyorum belkide öz konusunda bencil olduğumdandır