Anket

En beğendiğiniz Rammstein albümü hamgisi?

Herzeleid (1995)
0 (0%)
Sehnsucht (1997)
0 (0%)
Live aus Berlin (1999) - KONSER ALBÜMÜ
0 (0%)
Mutter (2001)
1 (33.3%)
Lichtspielhaus (2003) - KONSER ALBÜMÜ
0 (0%)
Reise, Reise(2004)
1 (33.3%)
Rosenrot (2005)
0 (0%)
Völkerball (2006) - KONSER ALBÜMÜ
1 (33.3%)
Liebe ist für alle da (2009)
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 3

Gönderen Konu: Rammstein  (Okunma sayısı 7923 defa)

Rammstein
« : 29 Haziran 2005 - 15:03:00 »

Çevrimdışı ahmetguven

• Aktif Üye
  • FORUM DELİSİ
    • Black Mamba
Bu adamları bi dinleyin şimdiye kadar hiç bir şey dinlememişim diyeceksiniz.Almanc a söylüyorlar acayip bişey
« Son Düzenleme: 10 Aralık 2005 - 02:52:54 Gönderen: ahmetguven »
EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER!...

Özlem Tekin

Rammstein
« : 29 Haziran 2005 - 15:03:00 »

Ynt: RAMMSTEIN
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2005 - 17:23:29 »

Çevrimdışı wernoa

• Yepyeni Üye
  • *
  • psychopath
    • http://www.ozlemtekin.biz
bana bazı şarkıları bide almanca sölüolar yaa çok kutsal gelio :lol: ;
-engel
-tier
-du hast
-sehsucht
-mein teil
-stripped
-der meister
-wollt ihr das bett in flammen sehan
-weisses fleisch
-..........

:afro:
bir kadeh şarap, bir nefes duman, bir sıcak gülüş bana yeter..

« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2005 - 20:52:27 »

Çevrimdışı gigaoz

• Emekli Mod
  • Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar.
    • OZ
abisi bunların  Radikal Noice grubu ile bi bağlantısı varmı
yoksa onlar bunlar mı
veya bunlar onlarmı ?
çünki bu grupta Almanca söylüyoo
₯___ώ ћ € я € ע € я     |      μ á Y    я ٥ á μ___₯

« Yanıtla #3 : 30 Haziran 2005 - 03:35:15 »

Çevrimdışı frantic

• Daimi Üye
ben birinin klibini izledim ama adini bilmiorum deisik bi grup heralde engel olmali begendim
Uyandigimda yer gok SIYAH
Uyandigimda duvarlar KAN
Ruhumda agir bir GUNAH
Vahset dolu yuzler yine BERBAT bir sabah

« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2005 - 09:47:13 »

Çevrimdışı spectra

• Yepyeni Üye
  • *
    • http://
adamlar alman indüstrial metal grubu
ve haliyle tüm şarkılar almanca bi ara ingilizce yapmışlar şarkılarını ama beğenmemişler almancaya devam ediyolar
www.rammsteintr.com adresinede bakabilrsiniz
sert kalın taviz vermeyin

« Yanıtla #5 : 30 Haziran 2005 - 11:30:30 »

Çevrimdışı SeZzZ

• Yönetici
  • Delicious Demon!
bence tier çok iyi.. almanya da pek kimse sevmio ama..
10...     9...     8...     7...     6...     5...     4...     3...     2...     1...     0...    BOO!! :çiçeeK:    :dans:    :yeehu     

« Yanıtla #6 : 04 Temmuz 2005 - 19:29:26 »

Çevrimdışı wernoa

• Yepyeni Üye
  • *
  • psychopath
    • http://www.ozlemtekin.biz
Sorunumuz Alman Olmakla...

İngiltere`de inanılmaz popüler, kendi ülkeleri Almanya`da ise son derece büyük bir tartışma konusu olan "Rammstein" totaliter imajlamı oynuyor, yoksa otantik bir Alman kültürü arayışında mı? Rammsteinla son albümleri "Reise Reise"de görülen müzikal yöndeki değişimleri konuştuk.

Rammstein, "olayı sadece eğlence olarak görüyoruz" diyor. Evet, onlar dışında özenle seçilmiş endüstriyel metal riflerini adeta bir sirk şovu edasında sunan başka bir metal grubu düşünmek mümkün değil. Fakat yukarıdaki açıklama onların yarı şaka yarı ciddi birer Nazi hayranı oldukları yönündeki söylentiler hatırlanınca kulağa şüpheli ve fazlaca naif geliyor. Binlerce İngiliz hayranlarının konserlerinde tüm şarkı sözlerini kelimesi kelimesine tekrar ettikleri gözönüne alındığında, Hitler`in başaramadığı Birleşik Krallığı fethetme görevini Rammstein`ın başardığı rahatlıkla söylenebilir. Hatta grubun,
Almanların kendilerine olan güvenlerini geri kazanmalarına yardım ettiği iddiaları 1930`ların Almanyasında seçmenlerin kalbini çalan seslenişleri fazlasıyla hatırlatmıyor değil. Bütün bu konularla grubun basçısı Oliver Riedel ve davulcu Cristoph Schneider`ın kafalarını şişireceğiz; ama öncesinde söylemeliyiz ki  yeni albümleri "Reise Reise" her ne kadar herhangi birimizi ani bir Polonyayı işgal etme isteğiyle doldurabilecek kapasitedeysede 2001`deki efsane albümleri
Mutter`den fazlasıyla farklı bir albüm. Hatta kendilerini de eğlendiren bu parodik yeni albüm Rammstein`ın kurulduğundan beri müzikal açıdan ilk kez yön değiştirdikleri çalışma gibi geliyor kulaklara.

Reidel ve Schneider bütün bunları doğruluyor. "Son Mutter turunun ardından kendimize bir yıl izin verdik ve daha sonra stüdyoya girdik. Bu aranın da verdiği etkiyle olsa gerek daha renkli bir albüm çıktı ortaya. Farklı ritimler kullandık, yaşlanıyor ve yavaşlıyoruz! Büyük farklardan birisi çok fazla elektronik ve endüstriyel teknoya dayalı elementler kullanmamış olmamız. Tipik Rammstein soundundan sıkıldık. Herşeyi aynı anda kullanmaktaydık, hatta bazen gerekli olmadığı anlarda bile! Öğrendikki bazen bazı şeyleri (Sampler gibi) çıkarırsakta hiç birşey kaybetmiyoruz. Bu kez daha çok canlı enstrüman kullanmaya çalıştık; canlı obua, canlı akerdeon, bir çocuk korosu ve birde kilise korosu örnek verilebilir. Rammstein geleneği pop aranjmanlı ve hard rifli bir metal grubu olmaktı. Bundan da sıkıldık.
Farklı şeyler yapmak istedik bu kez!"

Ve yaptılarda. Açılış parçası 30 saniyelik bir akerdeon solosuyla bitiyor. Son üç şarkı da ("Stein um Stein", "Ohne dich", "Amour") slow parçalar. "Moskau"  Eurovision şarkı yarışmasındakilere aşık atabilecek cinsten. İlk single "Mein Teil"in ardından geçtiğimiz günlerde çıkan "Amerika"nın nakaratı ise ölüm döşeğinde bile ağızlara sakız olacak cinsten. Sadece "Los" şarkısındaki akustik gitarlardan ve sonundaki armoni solosundan hoşlanmadığımı söylüyorum. Schneider itiraf ediyor:

"Los bir önceki prodüksiyondan arta kaldı. Komik bir Rammstein country sonucu versin diye bilerek akustik çaldık. Akerdeon melodisi ise özellikle Hamburg taraflarında popüler, geleneksel bir 'deniz perisi şarkısı' melodisi."

Ya Amerika? Rammstein'da Bush`tan nefret eden gruplar arasında yerini aldı demek mi bu?

"O şarkı Amerika kültürünün kendisini diğer kültürlere nasıl empoze ettiğinin bir hatırlatması sadece"  diye yanıtlıyor Oliver. "Tüm şarkılar Irak savaşı sırasında yapıldı. Savaştan önce Amerika mükemmel deyip ülkeyi turlardık bolca. Ancak Amerikan hükümeti yaptıklarıyla Amerikalıların ününe geri dönülemez zararlar verdi. Empoze edilen değerlere gelince, insanların Almanyadan çıkan herşeyi (Filmler, futbol, müzik) sıkıcı bulması sürpriz değil aslında. Çünkü burada herkes diğer kültürleri kopyalayıp kendi kültürlerini sepete atıyor, hiç bir zaman Hollywood filmleri kadar iyi olmayacak Hollywood stili filmler yapıyorlar mesela.  Bunları değil, otantik bir kültüre ihtiyacımız var. Alman olmakla bir sorunumuz var!"

Çoğu Almanın da Rammstein`la sorunları var. Grup Almanya kimliğinin, örneğin bilim yada edebiyatla değil, "güç"le pekiştirilmesine sorumsuzca yardımcı olmakla suçlanmakta. Schneider düşünceli cevap veriyor:

"Rammstein olarak söylemek istediğimiz şu: babalarımız ve dedelerimizin verdiği zarar yüzünden sorumlu tutulan bir nesil olmak istemiyoruz. Yeni bir ulus olarak kimliğimizi bulmaya çalışmak istiyoruz. Kendimizle ilgili hiç birşeyi yüceltmek gibi bir amaç içinde değiliz. Sadece hakkımız olan sanatsal ifade özgürlüğünden faydalanmak istiyoruz.  Eğer tarihinizle başa çıkmanın yollarını kendiniz seçme özgürlüğüne sahip olabilirseniz, herşeyin daha çabuk çözümleneceğine inanıyoruz. Sonuçta Rammstein bir eğlence aracı.
Bazı insanlar seviyor, bazıları ise sevmiyor."

Sonuç "?". Ama şunu söylemek lazım ki, Rammsteinsız bir dünya kesinlikle daha sıkıcı olurdu.

Kaynak : Terrorizer UK

bir kadeh şarap, bir nefes duman, bir sıcak gülüş bana yeter..

« Yanıtla #7 : 04 Temmuz 2005 - 22:42:52 »

Çevrimdışı theBad

• Daimi Üye
özlem tekin'de sıkı bir RAMMSTEIN hayranı olduğunu sööledi Dream Tv de...

« Yanıtla #8 : 04 Temmuz 2005 - 23:02:46 »

Çevrimdışı ultrAhmet

• Aktif Üye
Beni pek sarmıyo bikaç parçası dışında
Engel ve du hast
Ölüm nerede gelirse gelsin,
Topragimda SARI KIRMIZI güller acacaksa, Mezar tasimda GALATASARAYLI yazacaksa,
el-fatiha'dan sonra GALATASARAY MARSI okunacaksa öyle ölüm hos gelmis sefa gelmis..!

« Yanıtla #9 : 19 Temmuz 2005 - 00:25:39 »

Çevrimdışı balata

• Üye
  • **

Özleme hasta olan rammsteine da hasta olmalı .zaten OZZ da rammstein motiflerine sık sık raslamak mumkun..

bkz.Gezegen X

« Yanıtla #10 : 19 Temmuz 2005 - 10:24:33 »

Çevrimdışı NMA

• Yepyeni Üye
  • *
  • A LynchedHeart And An Abortion After 1000 Epochs
    • NMANMA.com

Özleme hasta olan rammsteine da hasta olmalı .zaten OZZ da rammstein motiflerine sık sık raslamak mumkun..

bkz.Gezegen X

+1

Ben de "GezegenX"i ilk dinlediğimde aynı şeyi düşünmüştüm. Bando müziği var altyapıda ki Rammstein bunu sık sık kullanır.
"Now I am somewhere I am not supposed to be
and I can see things I really should not see"
- Trent Reznor, 'Only'

Ynt: Rammstein
« Yanıtla #11 : 09 Ekim 2005 - 21:37:49 »

Çevrimdışı gigaoz

• Emekli Mod
  • Armanın Peşinde Adanmış Hayatlar.
    • OZ
bence cok iiler
du hast
das model     :wink:
₯___ώ ћ € я € ע € я     |      μ á Y    я ٥ á μ___₯

« Yanıtla #12 : 10 Aralık 2005 - 02:49:28 »

Çevrimdışı 109876543210boom!

• Üye
  • **
rammstein..onlar gibisi yok..99 live aus berlin konser dvd si kesinlikle edinilmeli..konser başına harcanan para düşünülürse ben olsam bende bu kadar az konser werirdim..gerçi kendileri hala almanyanın hitler zamanında kalmış olduklarından konser wermemelerinin en büyük sebebi bu..ırkçılıktan ötürü başka ülkelere gitmeyi reddediolar..vokali st mikrofonu kafaya wurur kanlar akar,ateş silahlarıyla sahneye çıkarlar,basçı kafası gözü bantlı çıkar,mikrofonlar yanar..bu adamlar sahnede yanarak ölecek kesin..şarkılarının en bilindiklerini saymış arkadaşlar zaten..hatta bu aralar size bu müzikler dahada tanıdık gelebilir çünkü özlem tekin çook güzel (ç)alıntı yapıo kendilerinden..kims e kızmasın ama dinleyin görürsünüz..o ses zaten almancadan başka dile yakışmazmış..süperler..
beetle juice..beetle juice..beetle juice..

« Yanıtla #13 : 11 Aralık 2005 - 23:26:58 »

Çevrimdışı wickedgame

• Üye
  • **
  • eer bi yanlış yapacaksan bari onu doğru yap!!!
ewet o konserden sadece du hast ın görüntülerini izledim gercekten cok süper işler yapıolar sahnede ya ben bi ara blue jean dergisinde türkiyeye geleceklerini duymuştum bu sadece bi söylenti herhalde bi ses soluk yok  :huh:şimdi yeni albümü ROSENROT piyasada....
BENZİN
ZAMANA İHTİYACIM VAR EROİNE DEĞİL
ALKOLE DEĞİL NİKOTİNE DEĞİL
YARDIM İSTEMEZ KAFEİN İSTEMEZ
AMA DİNAMİT VE TERPENTİN
PETROL GEREKLİ GAZOLİN İÇİN
KEROSİN GİBİ PATLAYICI
BOL OKTANLI VE KURŞUNSUZ
BİR YAKIT ADETA AYNI BENZİN
İHTİYACIM YOK ARKADASA KOKAİNE
NE HEKİM GEREK NE DE MERHEM
KADINA İHTİYACIM YOK SADECE VAZELİN
BİRAZ NİTROGLİSERİN
PARA GEREK BANA BİRAZ GAZOLİN İÇİN
KEROSİN GİBİ PATLAYICI
BOL OKTANLI VE KURŞUNSUZ
BİR YAKIT ADETA AYNI BENZİN
BANA BENZİN VER DAMARLARIMDA DOLAŞIR
GÖZYAŞLARIMDA UYUR
KULAKLARIMDAN AKAR
KALP VE BÖBREKLERDE MOTOR OLUR
BENZİN
BİR ŞEYDEN AYRILACAKSAN ONU YAKMALISIN
BİR DAHA GÖRMEK İSTEMİYOSAN
BENZİNDE YÜZDÜRMELİSİN
BANA GERKLİ OLAN BENZİN
BANA BENZİN VER....

şarkının sözleri için tşkler ama

forum kuralları
3) Türkçe yazım kurallarına dikkat edelim. TAMAMEN BÜYÜK, BiR bÜyÜk BiR kÜçÜk yazmak gibi hatalara düşmeyin. Mesajınız uyarı verilmeksizin silinebilir. Israrla bu tutumda bulunanların üyeliği askıya alınır.

« Son Düzenleme: 12 Aralık 2005 - 18:56:09 Gönderen: ahmetguven »
köpekler burunlarının ucunda bile olsa renk körü oldukları için gökkuşağının o güzel renklerini göremezler bizde zamanında bi köpeğe gökkuşağının renklerini gördüğümüzü anlatmaya çalıştık ama hiç bi köpeği döndüremedik....

« Yanıtla #14 : 20 Aralık 2005 - 13:00:24 »

Çevrimdışı değmez

• Deneyimli Üye
bence dinlenebilecek grup bana kalırsa ii müzik yapıyolar fazla dinlediğin zaman sıkılıyosun ama(du hast)bu şarkı hiç sıkmıyo...
HaYAt AdLı BeLgEsElDe SüRüNgEn RoLünDeYim