doomsday dediğin şeyi yapmama gerek kalmadı...özlem öptü durdu habire beni çünkü

biz özlemle ilgilenirken özz sürekli benim üstüm başımla ilgilendi..tshirtümü çok beğendi en başta,oha tshirte bak dedi..

öz bebeklerinden bahsetti,"abi nasıl yapıon onları manyak falan dedi..ben moda tasarımcısıyım dedim..."hadii beee "dedi..
giycek hiçbişeyim yok valla dedi,bundan sonra sen giydiriyosun beni dedi...efofmanıma kadar sen hazırla dedi

istanbula döner dönmez bu konu için harekete geçicez..başlıyoruz hayırlısıyla özlemi giydirmeye ...
kuliste beni annesi ve ablasıyla tanıstırdı ,beni bedri giydircek artık dedi onlara..cep telefonundan dağları deldim öz-barbi bebeğinin resmini gösterdi herkese...acaip sıcak ve yakındı..
sonra herkese benim için orman yaptı hayranlarım ,bedri çok koşturdu bu iş için dedi..sonra bana orman konusunun bu sıralar en çok konustukları konu oldugunu anlattı şöyleki:
"ormanda bi alana kocaman bi masa donatıp mangal yakıcaz abi,içicez falan...sonra bekçi gelicek,bizi uyarcak ormanda mangal yakmak yasak diyecek...ben de pehhhhh diyip gülüp bekçiye tabelayı göstercem..bak bakalım ne yazıyo orda hahahay falan şeklinde burası bizim ormanımız kardeşimmm ...."
çok güldük kuliste acaip pozitifti...
konser şarkı listesini zaten videoları siteye eklediğimde vermiş olucam,ama şöyle söyleyim "değmez-vurma-kumdan kaleler-kırıldım-sebepsiz savaş-herkes şanslı dogmuyor-dene-dağları deldim-aşk herseyi affedermi-gezegen x-aşka dair-aşık" aklıma gelenler..