yeni albümden dolayı çook heyecanlı ve mutluyum ilk olarak onu tekrar söyliyeyim ama bu albüm de tutmayacak arkadaşlar evet bu kadar kesin konuşuyorum çünkü yine klip ortada yok 109876543210 çok kötü bir albüm olduğu için mi fazla ses getirmedi sizce hayır türk rock piyasasını altüst edecek düzeydeydi daha önce yapılmamış bir şeydi ama tanıtılamadı duyulmadı bile yatağım boş çıkalı 10 gün oldu kaç kişi duydu sizce bu albüm de böyle giderse aynı kaderi paylaşacak ben özlemin geçen albümden en çok bu konuda ders aldığını bu sefer tanıtımda büyük oynacağını umut ediyordum sony le anlaştığını duyunca daha da sevindim ama bedri abi sony bu işlere karışmıyormuş dediği anda tüm umutlarımı yitirdim akşama kadar müzik kanallarının karşısında sinirden ölüyorum ziynet salinin,cecelinin,şebnemin,gripinin,emre aydının hatta aydilgenin yeni çıkan çağrı gibi isimlerin şarkılarını istemesenizde dinlememe duymama imkanı yok zorla kulağınızda yer ettiriyor kanallar ama özlem yok yok yok hem de yıllardır yok gittikçe daha da marjinalleşiyor 109876543210 çıkalı beş yıl oldu hala bazı insanlar özlem tekin cinayet diye bir şarkı çıkarmış çok hoşmuş falan filan diye yorumlar yapıyor beş yıllık şarkıyı yeni zannediyor biz özlemi yakından takip ettiğimiz için garip gelebilir size ama durum böyle ne yazık ki özlem ne olur kliplerini yayınlatmak için birşeyler yap o eski bilmemkim özleme ambargo koyduruyor gibi saçma söylentilere bile inanacağım yakında kilp dönsün o zaman albümler de peş peşe gelir ama tanıtım olmazsa sözleşmeler filan yaş iş bu son albüm olur çok üzülerek söylüyorum ama bu böyle ne yazık ki