Gönderen Konu: Şimdiki rocklar depresif, ben enerji vermek istedim-Star  (Okunma sayısı 2949 defa)

Ynt: Şimdiki rocklar depresif, ben enerji vermek istedim-Star
« Yanıtla #15 : 17 Mayıs 2010 - 09:38:37 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
ben diyorum! bana bişey olmaz pop albümü işte o kadar! kimse kendini kandırmasın,özlem eskisi gibi değil artık kendide söylüyor artık eski rocker hallerinden eser kalmadığını...Hem mutlu rock diye bişey mi var ya? o nedir?

Böyle aralara girip sadece albümü kötülemekle ortalığı karıştırmayı görev edinlmilerden hiç hoşlanmam.Belliki sen Özlem'in albüm çıkartmasını zaten beklememişsin (belkide hayranı bile değilsin) sadece pop olduğunu söyleyerek geçiniyosun.Bunun pop olduğunu söylüyosun ama 109876543210 da neden ortalıklarda yoktun badgirl abla :)

Özlem Tekin

« Yanıtla #15 : 17 Mayıs 2010 - 09:38:37 »

« Yanıtla #16 : 17 Mayıs 2010 - 11:51:15 »

Çevrimdışı M

• Üye
  • **
ben diyorum! bana bişey olmaz pop albümü işte o kadar! kimse kendini kandırmasın,özlem eskisi gibi değil artık kendide söylüyor artık eski rocker hallerinden eser kalmadığını...Hem mutlu rock diye bişey mi var ya? o nedir?

bana bişey olmaz hiç de pop albümü diil.özlem eski rocker hallerimden bişey kalmadı da demedi.gun's n roses zamanlarının 80'lerin sounduyla eğlenceli rock yaptım dio. aç bak guns n roses welcome to the jungle'ı dinle, mutlu rock die bişey mi varmış öğrenirsin

« Yanıtla #17 : 17 Mayıs 2010 - 13:11:29 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
albüm pop-rock. bunu özlem de söylüyor. neyi tartışıyorsunuz?
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #18 : 17 Mayıs 2010 - 15:03:30 »

Çevrimdışı drown

• Cool

Niye mutlu rock olamaz mı ? Özlemin şu ana kadar ki bütün albümlerinde zaten bundan eser yok mu?Mutlu rock diye bişeyin olmadığına inanıyosan yerin zaten burası değil bence vaşka sanatçılarımızın başka forumları :)
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #19 : 17 Mayıs 2010 - 17:16:51 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri

Özlem'in konuşmalarında en çok tasvip ettiğim açıklamasıdır (depresif olayı)

birinin dile getirmesi gerekiyodu zaten  rock'ın iyice arabesk'e kaydığını...

yada türkiye'de gidişatın umutsuz insanlar yarattığını vs vs.

helal olsun Özlem'e.
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2010 - 17:17:24 Gönderen: halil »
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #20 : 17 Mayıs 2010 - 17:22:38 »

Çevrimdışı DiviNeSouL

• Aktif Üye
siz bilmezsiniz tabi..siz şebnem ,evenesence ,emre aydın falan büyüdüğünüz için anca jilet rock keser sizi :D

Bunu sinirlenip de söylediğinizi düşünüyorum.  Kimi insanlar hüzünlü anlarından ilham alır kimi neşeden. Emre Aydın dışında ikisini de dinliyorum. Athena da dinliyorum. Guns n roses da. Nirvana da. Green day de Evanescence de. Ruh haline göre olan şeyler bunlar. Hadi o zaman her duygu yüklü şarkıya jilet rock diyelim.  Ayrıca bir parçanın rock sayılması için elektro gitar kullanılması yetmez..

Ayrıca albüm tam olarak Özlemin sürekli söylediği rock'n roll ve mutlu rock tanımını taşımıyor. GNR  dinleyen biri olarak  Yatağım Boş'un ya da Sil baştan'ın ya da Kimse Bilmez'in o tanımlara uyduğunu da sanmıyorum. Özlem Tekin niye böyle bir kalıba sokmaya çalışıyo onu da anlayabilmiş değilim. Albüm tam olarak öyle değil ki. %100 pop demek de haksızlık. Hele altyapıya falan pop demek emeğe saygısızlık. Ama sözlerde popvarilik var o inkar edilemez.

Bu arada piyasada gayet "mutlu rock" yapanlar da var. Son çıkan albümlere bir bakarsak. Deja-vu olsun Athena olsun bu gibi gruplar var. Görmek istersek görür buluruz yani :)
« Son Düzenleme: 17 Mayıs 2010 - 17:25:49 Gönderen: DiviNeSouL »

« Yanıtla #21 : 17 Mayıs 2010 - 18:10:02 »

Çevrimdışı w-lion

• Bizden Biri
siz bilmezsiniz tabi..siz şebnem ,evenesence ,emre aydın falan büyüdüğünüz için anca jilet rock keser sizi :D

ahaha bu çok iyiymiş jilet rock :D ....ve ayrıcada dinlemek istemeyen dinlemesin kimsenin boğazına bıçak dayamıyoruz ..

« Yanıtla #22 : 17 Mayıs 2010 - 19:57:10 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
bu albumde en depresif şarkı Sen Anla dır..o da kırılmıs ama gayet güçlü bi durus sergiliyor..sil baştan bi kere umut dolu bi şarkı...yatagım boş ne kadar ayrılık sarkısı gibi gelse de ilk anda özlem de defalarca anlattı şarkının hikayesini..hele ki kimse bilmez tam bi gözlerinin içini güldürecek düzeyde bi pozitif şarkıdır..özlemin sürekli gülen rock demesinin nedeni de bu..yıkıldım dagıldım öldüm bittim die bi tane bile sarkı yok albumde..