Gönderen Konu: 26/02/2011 Ozlem Tekin yeniden Okan Bàyulgende  (Okunma sayısı 11821 defa)

Ynt: 26/02/2011 Ozlem Tekin yeniden Okan Bàyulgende
« Yanıtla #120 : 27 Şubat 2011 - 20:22:00 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
O kulis,o kulis değil

Biliyoruz herhalde .hıh.

Geceden süper bir kare;

Özlem Tekin

« Yanıtla #120 : 27 Şubat 2011 - 20:22:00 »

« Yanıtla #121 : 27 Şubat 2011 - 21:00:14 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
Kerem, biraz yavaş olur musun? Ben 5 yıllık sözlük yazarıyım ve orayı güncel olayları takip etmek için ve bilgi kaynağı için kullanıyorum. İnsanların dilediği gibi yorum yapma hakkına sahip. Herkes Özlem'i yere göğe çıkarmak zorunda değil, hatta ileri gidip çamur da atılabilir. Gerekli cevaplar veriliyor zaten. Sözlükler doğru kullanıldığın da boş değildir, bu tür ağır sözlere gerek yok.
yazdıklarıma müdahele etmezsen çok sevinirim,seni hiç ilgilendirmez.ayrıca lafı çarpıtmak konusunda üzerine yok gerçekten.özlem için değil herkes için atıp tutuyorlar,sözlüklerin genel formatı bu,bu yazdıklarım sözlüklerin geneli için geçerli,orda yazar olan herkes böyledir diye birşey yok ama geneli böyle.genel anlamda sözlüklerin bilgi alışverişi için kullanılmadığı ortada.insalara çamur atmadan önce dönüp bi kendine bakmalı insan,zaten kendileri gerçekten her anlamda çok çok vahim bir durumda oldukları için başkalarına çamur atarak bunu gidermeye,bir nevi de olsa kendilerini rahatlatmaya çalişiyorlar ama başaramıyorlar.birşey olamamanın verdiği hırd var sözlüklerde.hiçbir konuda bilgi sahibi değiller,ama her konuda otorite gibi ötüyorlar,ahkam kesiyorlar,laf ebeliği yaparak bilgiliymiş izlenimi vermeye,başarısız diye karaladıkları insanın gerçekten başarısız olduğuna dair izlenim vermeye çalışıyorlar ama başaramadıkları gün gibi ortada.

bu sana son cevabım bundan sonra seninle hiçbir şekilde herhangi bir diyalog içerisinde olmicam.senden de bunu bekliyorum.işine bak,işine...

« Yanıtla #122 : 27 Şubat 2011 - 21:05:37 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Hava şartlarından dolayı hafif karıncalı da olsa program bitişine kadar izledim Özlem'i;
-Canlı performanslar çok sağlam değildi evet ama herkesin eşilk ettiğini görmek çok hoştu.=)
-Canlı heykellerden korkma durumu çok güldürdü beni, çok samimiydi bence zerre şımarıklık görmedim. Diğer programa göre çok çok sakindi ama Özlem bu sonuçta.. =)
-Cem Davran'a da kıl oldum Seray Sever üzerinden laf sokmaya çalıştı Özlem'e.. Aslında kendisi tam da konumdaydı o gece.  
-Söylemeden geçmemek lazım, Bedri abi yine yapmış yapacağını kostüm şahaneydi.

Uzun lafın kısası; ben de dün gece programda, Özlem'in varlığını hissedemeyenlerdeni m. Tatmin etmedi beni..
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #123 : 27 Şubat 2011 - 21:10:30 »

Çevrimdışı amanda

• Özcü

-Cem Davran'a da kıl oldum Seray Sever üzerinden laf sokmaya çalıştı Özlem'e.. Aslında kendisi tam da konumdaydı o gece. 

Seray Sever muhabbeti nedir ya dün gec de anlamadım ben..

« Yanıtla #124 : 27 Şubat 2011 - 21:12:46 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
Biliyoruz herhalde .hıh.

Geceden süper bir kare;

balanstan bu foto

« Yanıtla #125 : 27 Şubat 2011 - 21:15:49 »

Çevrimdışı Rockgirl

• Gold Üye
  • all or nothing..?!
Seray Sever muhabbeti nedir ya dün gec de anlamadım ben..

Dikkat çekmek için özellikle uğraşıyosun demeye getirdi sanırım, ben öyle anladım. Bence kendisi biraz o durumdaydı dün.. Ayıp etti. Ama Özlem cevap vermedi.
Düşlerinde bile göremez işler, düşlerin gördüğü işleri.
http://twitter.com/#!/gizeeemm

« Yanıtla #126 : 27 Şubat 2011 - 21:17:14 »

Çevrimdışı SeRoX.v2

• Bizden Biri
  • I'm Right While I'm Wrong
kerem tek anladigim zamaninda baya yara almissin. gecmis olsun :D

« Yanıtla #127 : 27 Şubat 2011 - 21:33:22 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Seray Sever mi? Ne ilgisi var Özlem'le?
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #128 : 27 Şubat 2011 - 21:37:48 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
kerem tek anladigim zamaninda baya yara almissin. gecmis olsun :D
istediğini anla canım. kişi kendinden bilir işi derler seninkide o hesap.
aç bütün mesajlarımi incele tek tek kimseye çamur atmadım,çünkü kimseyi kıskanacak bir durumda değilim çok şükür,kimsenin başarısıyla bir derdim yok,çünkü kendimle bir derdim yok:):)senin gibi gerek çok geniş kesimler,gerek çok önemli otoriteler tarafından türkiyenin en başarılı şarkıcılarından biri olarak kabul edilen isimlere,müziğiyle,donanımıyla,sesiyle seni beni hepimizi bin kere cebinden çıkaracak isimlere(örneğin şebnem feraha)su içer gibi çamur atmadım.ah ama az daha unutuyordum,sana göre çamur atmak gayet normaldi,dilediğin kişiye çamur atma hakkın vardı di mi.e yani bende kalkmış senin gibi birine,bu zihniyetteki birine,başarıyı kabullenemeyen,çekemeyen,başarılıyı başarısız gibi lanse etmeye çalışan birine laf anlatıyorum.sende sözlüklerdekilerin aynısını yaptığın için onları savunman normal,zaten onlardan ziyade kendini savunuyorsun.sende sözlüklerdeki gibi,onları nitelendirdiğim gibi olduğundan olsa gerek onların avukatlığına soyundun.daha doğrusu nitelendirdiğim özellikleri okurken bir anda kendini gördün,seni anlattığımı gördün ondan savunma gereği duydun,bu kadar zoruna gitti sanırım.

başarıyı çekemeyen kim??
kendine bakmadan başkalarına, üstelik başarıları neredeyse nesnel bir durum haline gelmiş başkalarına çamur atan kim??

bu sorulara bir cevap ver ama bana değil kendi kendine cevap ver.sonra kimin ciddi yara aldığına karar ver.ömrün yenilgiler içerisinde ve başarılı insaları kıskanç bir şekilde bir köşede izleyip,onların aşagıya inmesini beklemekle geçmiş sanırım.senin bende bıraktığın izlenim bu.kimin ciddi yaraları olduğu ortada.bu kadar hırs yapma,kötü niyetini,kıskançlığını bir kenara bırakirsan,başkalarına odaklanmak,onların düşüşünü beklemek yerine,nasıl yükselişe geçerim,nasıl bu durumdan kurtulabilirim diye düşünürsen,günün birinde seninde isteklerin olur,kimbilir bir de bakarsın başarmışsın,başarılar canım;)
 :):):):)
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2011 - 21:40:55 Gönderen: keremm88 »

« Yanıtla #129 : 27 Şubat 2011 - 21:42:29 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
balanstan bu foto

=ohbe=

Yine de süper ama :)

« Yanıtla #130 : 27 Şubat 2011 - 21:46:05 »

Çevrimdışı PyRoX

• Yönetici
  • Ben yüksekteyim...sen Alçak...
kerem ve serox..ikinizin de kesin artık yada msn e ekleşip dalaşın :D

« Yanıtla #131 : 27 Şubat 2011 - 21:46:35 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Seray Sever mi? Ne ilgisi var Özlem'le?

Yok yahu ne Seray Sever çok ayrı.
Cem'in yanında oturan kız +18'de oynuyomuş,Okan'da diziyle ilgili bişey sorunca kız "yapımcımız anca bunu açılar" gibi birşey dedi.Cem'de yapımcınız kim diyince Seray Sever dedi kız.
Bunu nasıl Özlem'le ilgili bir duruma bağladınız anlayamadım :)

« Yanıtla #132 : 27 Şubat 2011 - 23:25:23 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Dün başından sonuna kadar izledim programı;

Herkes gibi bende beğenmedim, programın kötü gideceği başından belliydi...
Okan'ın Özlem'e "en iyi bayan rock şarkıcısı"nı sorması ortalığı karıştırıp Özlem'i rahatsız etmekten başka bir işe yaramadı. Özlem gayet sakindi ama Okan sanki "geçen geçen programda çok konuştun sen, bu program sus" modundaydı. İki günlük oyunculara bile zaman ayırıp sohbet ettiği halde Özlem'i pas geçmesi siniri bozucuydu.Dizi-film olayını geçtim konserlerden falan bahsederdi hiç olmazsa. Ogün Sanlısoy içinde aynı şeyler söz konusu. Adam yeni bir albüm çıkarmış ancak albümle ilgili adam akıllı bir soru bile sormadı   :cry2:

Birde sosyal konular için ayrıca bir program yapsın bence.Heykeliydi,Motocusuydu Eşcinsel Yarışmacısıydı derken programın içine etti resmen  :p

Tek olumlu şey ise Özlem'in müthiş sahne performansıydı. "Dağları Deldim" ile kopardı ortalığı. "Sen Anla" ya da herkesin eşlik etmesi ayrı bir güzellikti  :D
« Son Düzenleme: 27 Şubat 2011 - 23:25:55 Gönderen: tekin ali »

« Yanıtla #133 : 27 Şubat 2011 - 23:46:22 »

Çevrimdışı keremm88

• Aktif Üye
Dün başından sonuna kadar izledim programı;

Herkes gibi bende beğenmedim, programın kötü gideceği başından belliydi...
Okan'ın Özlem'e "en iyi bayan rock şarkıcısı"nı sorması ortalığı karıştırıp Özlem'i rahatsız etmekten başka bir işe yaramadı. Özlem gayet sakindi ama Okan sanki "geçen geçen programda çok konuştun sen, bu program sus" modundaydı. İki günlük oyunculara bile zaman ayırıp sohbet ettiği halde Özlem'i pas geçmesi siniri bozucuydu.Dizi-film olayını geçtim konserlerden falan bahsederdi hiç olmazsa. Ogün Sanlısoy içinde aynı şeyler söz konusu. Adam yeni bir albüm çıkarmış ancak albümle ilgili adam akıllı bir soru bile sormadı   :cry2:

Birde sosyal konular için ayrıca bir program yapsın bence.Heykeliydi,Motocusuydu Eşcinsel Yarışmacısıydı derken programın içine etti resmen  :p

Tek olumlu şey ise Özlem'in müthiş sahne performansıydı. "Dağları Deldim" ile kopardı ortalığı. "Sen Anla" ya da herkesin eşlik etmesi ayrı bir güzellikti  :D
okan sözlükçülerin onayını alabilmek için oyun oynuyor resmen.bu kadar ukala,hiçbirşeyin altında kalmayan bir adam sözlükçüleri alttan alıyor resmen.sosyal sorunlara duyarlı ayakları,popçulara taş atmak falan.kendisinin de piyasadaki varlık sebebi başkalarına,başarılı insanlara taş atarak ve aslında düpedüz saygısızlık,tebiyesizlik ve çekememezlik olan ama kendisinin asiyim, dobrayım,beğenmiyorum,ben çok aşmışım izlenimi vermeye çalıştığı davranışlar sergileyerek farklı olma çabalarıdır.neyse ki,popüler kültüre karşıyım derken kendi popüler kültürünü oluşturduğunun,magazine popüler kültüre karşı gibi durmaya çalıştığının ancak bunun sadece farklı olabilmek için var olabilmek için bir numara olduğunun,magazine popüler kültüre sataşarak var olmaya çalıştığının farkında olan birçok insan var.inanılmaz derecede sorunlu bir insan okan ancak bir o kadar da zeki ve kurnaz.sözlükçüleri de kullanıyor resmen,hani onlarda sözde çok farklı,çok aşmış(!!!),onlarda başkalarına çamur atarak kendi ezikliklerini kapatmaya çalişıyorlar,okanla uyuşuyorlar bir yerde yani,okan da onları kullaniyor işte böyle,bakın ben de sizdenim diyerek onların desteğini alarak varoluyor.ama arada çok önemli bir fark var sözlükçüler sürünürken,hayatlarındaki başarısızlıklara,yenilgilere,ezikliklerine kaldıkları yerden devam ederken,okan paralı çuvalla götürüyor.

durumun özeti budur.

birşeyi onaylamaman ona saygısızlık etmeni,hakarete varan boyutlarda ithamlarda bulunmanı gerektirmez.dolayısıyla okan bir beyaz ya da bir acun olabilir mi.aslaaaa!!!!!

reytinglere bakarak da bunu çok net görebiliriz.

« Yanıtla #134 : 27 Şubat 2011 - 23:49:56 »

Çevrimdışı leyla

• Bizden Biri
kerem ve serox..ikinizin de kesin artık yada msn e ekleşip dalaşın :D
çok sıkıldım artık bu dalaşmalardan yaşa PyRoX :))