O kulis,o kulis değil
Kerem, biraz yavaş olur musun? Ben 5 yıllık sözlük yazarıyım ve orayı güncel olayları takip etmek için ve bilgi kaynağı için kullanıyorum. İnsanların dilediği gibi yorum yapma hakkına sahip. Herkes Özlem'i yere göğe çıkarmak zorunda değil, hatta ileri gidip çamur da atılabilir. Gerekli cevaplar veriliyor zaten. Sözlükler doğru kullanıldığın da boş değildir, bu tür ağır sözlere gerek yok.
-Cem Davran'a da kıl oldum Seray Sever üzerinden laf sokmaya çalıştı Özlem'e.. Aslında kendisi tam da konumdaydı o gece.
Biliyoruz herhalde .hıh.Geceden süper bir kare;
Seray Sever muhabbeti nedir ya dün gec de anlamadım ben..
kerem tek anladigim zamaninda baya yara almissin. gecmis olsun
balanstan bu foto
Seray Sever mi? Ne ilgisi var Özlem'le?
Dün başından sonuna kadar izledim programı;Herkes gibi bende beğenmedim, programın kötü gideceği başından belliydi...Okan'ın Özlem'e "en iyi bayan rock şarkıcısı"nı sorması ortalığı karıştırıp Özlem'i rahatsız etmekten başka bir işe yaramadı. Özlem gayet sakindi ama Okan sanki "geçen geçen programda çok konuştun sen, bu program sus" modundaydı. İki günlük oyunculara bile zaman ayırıp sohbet ettiği halde Özlem'i pas geçmesi siniri bozucuydu.Dizi-film olayını geçtim konserlerden falan bahsederdi hiç olmazsa. Ogün Sanlısoy içinde aynı şeyler söz konusu. Adam yeni bir albüm çıkarmış ancak albümle ilgili adam akıllı bir soru bile sormadı Birde sosyal konular için ayrıca bir program yapsın bence.Heykeliydi,Motocusuydu Eşcinsel Yarışmacısıydı derken programın içine etti resmen Tek olumlu şey ise Özlem'in müthiş sahne performansıydı. "Dağları Deldim" ile kopardı ortalığı. "Sen Anla" ya da herkesin eşlik etmesi ayrı bir güzellikti
kerem ve serox..ikinizin de kesin artık yada msn e ekleşip dalaşın