Gönderen Konu: 19 Mayıs Ankara Crossroads Konseri  (Okunma sayısı 7998 defa)

Ynt: 19 Mayıs Ankara Crossroads Konseri
« Yanıtla #45 : 20 Mayıs 2012 - 13:06:20 »

Çevrimdışı hüma

• Bizden Biri
  • öz üm
sağolsın video için
Şikayetim VAR!!!........

https://twitter.com/huma_oz

https://instagram/huma_ozz

NORVEÇ❤❤❤

ANT🔴⚪GS💛❤🌟🌟🌟🌟

Özlem Tekin

« Yanıtla #45 : 20 Mayıs 2012 - 13:06:20 »

« Yanıtla #46 : 20 Mayıs 2012 - 13:11:53 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Rica ederim arkadaşlar. Fotoğraf ben çekmedim ama buraya zamanı gelince yüklenir diye düşünüyorum: https://www.facebook.com/#!/crossroadscayyolu
Kalbim pusula, sen kuzey!

« Yanıtla #47 : 20 Mayıs 2012 - 13:38:39 »

Çevrimdışı soner16

• Daimi Üye
  • cesedine tukursem mi?
videoyu izledim mekan igrenc ...

« Yanıtla #48 : 20 Mayıs 2012 - 13:48:52 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
saol Aykut,thanks..

Özlem konusunda,her zaman ki hali,kızıp küsme,olayı şahsi algımlama ama Özlem hep böyle..

forumdan uzak kalayım diye düşünme..! bana da bursada fırça atmıştı..ama geçti:)

eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #49 : 20 Mayıs 2012 - 14:01:43 »

Çevrimdışı GÖKmen

• Bizden Biri
maalesef video çekmeme mani oldu Özlem başta ama sonra 3 tam video çekebildim :)  mekan yetersizdi gerçektende...

« Yanıtla #50 : 20 Mayıs 2012 - 14:02:20 »

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
İzin verilen 400 karakter

« Yanıtla #51 : 20 Mayıs 2012 - 14:18:20 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
Ben oraya gelip sana para kazandırmışım, konserinden sonra bir saat boyunca seni beklemişim, sen başkalarıyla fotoğraf çekinmişsin ama bana gelince hiç yokmuşum gibi davranıp basıp gitmişsin. Bir de "Hiperaktif"e telefonla bağlanıp bir şeyler sorduğumda lafımı bitirmeden "Hadi gül güle!" diye -tabir-i caizse- "postalamıştı" beni.

Olayı kişiselleştirmekten çok Özlem'in böyle biri olduğunu anlaman lazım ki daha az üzülesin. Konserde kaç kişi vardı bilmiyorum ama, senin mantığına göre onlar da Özlem'e para kazandırdılar. Bu durumda herkesle fotoğraf çekilmek zorunda mıdır Özlem? Hayal kırıklığını ve kızgınlığını anlıyorum ama olayı kişisel alman çok yanlış.

benim en tav olduğum şey şu :magazin programına çekim yapılıyorsa ya da gazeteci varsa ortada, bizim kadar fan olmayan insanlarla özlemin samimi olması.. tamam onlarla da çekinsin foto video ama konserine gelmiş ve bu sitede aktif olan her üye eminim o kişilerden daha fazla hak ediyor özlemin samimiyetini..
konserine gelmiş ve onu kulis kapısında bekleyen hayranlarına daha çok özen göstermelii..
bunun için ozlemtekin.biz üyelik kartı çıkartıp gösterelim konserden sonra :)
Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today...

« Yanıtla #52 : 20 Mayıs 2012 - 14:29:53 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Olayı kişiselleştirmekten çok Özlem'in böyle biri olduğunu anlaman lazım ki daha az üzülesin. Konserde kaç kişi vardı bilmiyorum ama, senin mantığına göre onlar da Özlem'e para kazandırdılar. Bu durumda herkesle fotoğraf çekilmek zorunda mıdır Özlem? Hayal kırıklığını ve kızgınlığını anlıyorum ama olayı kişisel alman çok yanlış.

Birinin çıkıp bu tarz bir şey söyleyeceğini tahmin ediyordum. Hayır, herkesle fotoğraf çekinmek zorunda değildir ama dört kişi yanına giden bir grupta sıra son kişiye gelince o dördüncü kişiyle de fotoğraf çekinmek ZORUNDADIR, tabii birazcık aile terbiyesi varsa. Olayı zaten "Özlem beni seçip bana bunu yaptı!" şeklinde görmüyorum. Ama kimse gelip bana bu olayda Özlem'in haklı tek bir tarafını bile gösteremez. Dediğim gibi, olay kişiler meselesi değil, olay Özlem'in tutumundaki çirkinlik.

« Yanıtla #53 : 20 Mayıs 2012 - 14:34:27 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
Olayı aile terbiyesine getirdin ya... Daa denecek bişey yok.

« Yanıtla #54 : 20 Mayıs 2012 - 14:35:51 »

Çevrimdışı teytey

• Bizden Biri
Geceye dair güzel bir olayı da es geçmek istemiyorum anlatıcam. 19 Mayıs vesilesiyle beylik laflar edecek diye bekliyodum(esasında onu bile beklemiyodum bi ara) sonra gayet güzel bir konuya değindi.
'Herşeyimizi elimizden aldılar sıra 19 Mayısta mı? Bari 19 Mayısımızı elimizden almayın,23 Nisan,19 Mayıs bunlar herkes için özel günler bari bunları kutlayalım,bugünlerde eğlenelim,buna fırsat vermeyelim,kuralsız yasaksız bir biçimde kutlayalım noluuuur' didi.

*Ha bi de aynı akşam Pamela,Özge Fışkın da Ankara'da konserdeydi . ''Eee herkes burda pamelaya kim gitti '' diye şaka yaptı bekliyodum böyle birşey :D
İzin verilen 400 karakter

« Yanıtla #55 : 20 Mayıs 2012 - 14:39:15 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Olayı aile terbiyesine getirdin ya... Daa denecek bişey yok.

Neye getireydim? Sanatçı egosuna mı?

« Yanıtla #56 : 20 Mayıs 2012 - 14:48:04 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
Arkadaş bu kadın oyuncak mı fotoğraf çektirip, muhabbet edince, twitterdan size cevap verince iyi oluyor da aksi halde yerin dibine batırıyorsunuz. Belli ki kötü bi anına denk gelmişsin. Bunun aile terbiyesiyle ne alakası var?
Niçin fotoğraf çektirmediğine değil, konsere şarkı söyleyemeyecek kadar alkollü çıkmasına takılmanız gerekir. Eğer konu saygıysa.

« Yanıtla #57 : 20 Mayıs 2012 - 14:54:27 »

Çevrimdışı Hyper Sonic

• Gold Üye
Arkadaş bu kadın oyuncak mı fotoğraf çektirip, muhabbet edince, twitterdan size cevap verince iyi oluyor da aksi halde yerin dibine batırıyorsunuz. Belli ki kötü bi anına denk gelmişsin. Bunun aile terbiyesiyle ne alakası var?
Niçin fotoğraf çektirmediğine değil, konsere şarkı söyleyemeyecek kadar alkollü çıkmasına takılmanız gerekir. Eğer konu saygıysa.

Önceki insanlarla gülümseyerek fotoğraf çekindikten bir saniye sonra mı kötü anına denk geliyoruz? Arkasından adını bağırırken hiç dönüp bakmadan hızlı adımlarla ilerlemesini sen hangi ahlaki bakış açısından savunabiliyorsun? Evet, böyle insan yerin dibine batmaya layıktır benim gözümde. Ve evet, bu büyük ölçüde aile terbiyesidir. İzin ver de iyi ve kötüyü ayırt edebilelim.

« Yanıtla #58 : 20 Mayıs 2012 - 15:07:12 »

Çevrimdışı halil

• Bizden Biri
alkol almışsa net hareketler bekleme kimseden..hem Özlem bu.

bi kere hiperaktifte Yoncalodi konuktu ve ona da bi laf etti ''hayranlarına telefonla programımı

arattırıyosun''dedi,kadın şok oldu ne diyeceğini bilemedi.

Özlem olunca normal görmek gerek.
eski sevgilim yeni sevglisini benimle aldattı

« Yanıtla #59 : 20 Mayıs 2012 - 15:07:52 »

Çevrimdışı FIRATESER

• Bizden Biri
  • ...FIЯΔŦ...ЄЅЭЯ...
Konsere alkollü çıktığı, şarkıları yarıda kesip, sözleri unuttuğu için bunları söylüyor olsaydın hak verirdim sonuna kadar. Tüm bunlar normalmiş gibi, sadece Özlem benimle fotoğraf çektirmedi, zaten hiperaktif'te de beni postalamıştı gibi serzenişte bulunuyorsan, bunun nedeni ÖZlemin değil, senin egondur.
Kötü bir durum olduğunu ve üzüntünde haklı olduğunu yineliyorum. Ama bu kadar abartarak, benim için bitmiştir, yerin dibine batmaya layıktır demek ne kadar doğru?