ayıkken de var öperkenn avatarda oldugu gb sarılırken fln.., kıskanmayınnn hehe ayrıca çook sıcakkanlı ve sempatik,gülüp konusuor sarılıor öpüor =) elbet bir gün sizde yaşarsınızz =p hem dün aradım teli kaparken de seni çook öpüorm dedi =)
kıskanmıcam bu sefer ha siz ha biz demi :ıslık:
teşekür ederim kardeş =) nazar olmasında bir daha görmek nasip olsun hehe
littlehercules sana özel resim imzalattım cooL :dans:
Türkiye'de Rock müziği dinletmek, kendi beğenini benimsetmek ve icra etmek kadar zor bir şey yokken burada konusulanlar ay yok özlem beni elledi yok surama baktı söle böle yaptı.. Bunları demek yerine gerçekten orda olup bitenleri görebilmenizi isterdim. Bu işe yürek ve emek vermiş insanların kendi alın teriyle kazanıp belki de hayatları boyunca çalışarak aldıkları aletlerin (kabaca; gitarlar, pedallar, mikser, kolonlar, tonlarca kablo, çok ağır anfiler..) sorumluluğunu alan, yerleştiren, tek tek bağlantılarını yapan roadieleri, Hiç usanmadan (genelde 5-6 saat süren) sahne içindeki ve sahne dışındaki sesleri ayarlayan tonmaisteri, Olacak konserleri, gidiş gelişlerini, kalacak yerlerini ayarlayan menajeri, Onların başına bir şey gelmemesini saglayan güvenlik görevlileri.. Teknik görevliler, ışık, görüntü, sahne sonrası aletleri taşıma.... Yüzlerce şey..Yani bir konseri var olabilmesi için çok fazla insan çok büyük efor sarfederek çalışıyor...yaklaşık..15-20 Saat kadar.Ha bir de bu konserler için çalışılmış bir kaç seneyi de unutmamak lazım.. O sahne bize bu şekilde sunuluyor.Değerini bilin.
Telefonla konustuğunuzu burda kimse bilmek zorunda değil. Yanlış şeyler ima ediyorsunuz. Müziğe odaklansanız daha iyi işler ortaya çıkacağından eminim. Sizinle laf dalaşına asla girmem. Son commentimdir.