Gönderen Konu: Metallica  (Okunma sayısı 27766 defa)

Ynt: Metallica
« Yanıtla #195 : 14 Mayıs 2008 - 18:58:32 »

Çevrimdışı gThCmR

• Üye
  • **
  • anıların önemi kalmadı
tutkunu olduğum grup :) ama bi konserine gitsem :S

stone cold crazy            MA             
momory remains                 NY   
mama said                            AK   
turn                                           şarkılar :)

puT mE ouT oF mY F..kiNg miSeRy!!

Özlem Tekin

« Yanıtla #195 : 14 Mayıs 2008 - 18:58:32 »

« Yanıtla #196 : 06 Haziran 2008 - 18:06:28 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
Rock müzik grubu Metallica'nın Ali Sami Yen Stadyumu'nda 27 Temmuz'da vereceği konserin VIP ve kapalı tribün biletleri tükendi.

Organizasyona ilişkin yapılan yazılı açıklamada, konsere yaklaşık 2 ay kala 150 YTL'den satışa sunulan VIP ve 90 YTL'ye satılan 3'üncü kategori kapalı tribün biletlerinin tükendiği belirtildi.

Açıklamada, diğer biletlerin de 2 hafta içerisinde satılmasının beklendiği ifade edilerek, sahne önü biletlerinin 350 YTL, saha içi biletlerinin 85 YTL, 5'inci kategori kapalı tribün biletlerinin 75 YTL ve yeni açık tribün biletlerinin 50 YTL'ye satıldığı kaydedildi.

"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

« Yanıtla #197 : 13 Temmuz 2008 - 10:32:51 »

furkiii

• Ziyaretçi
Alıntı

Metallica merakla beklenen albümünün alışıldık albümlerden farklı olacağını açıkladı.

Resmi internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre grup, Death Magnetic adını verdiği albümünü sınırlı sayıda, tabut şeklinde box set olarak çıkartacak.

Box set, demo ve grubun albüm hazırlık aşamasındaki çalışmalarının görüntülerini de içerecek.

Metallica box set'in kesin çıkış tarihi vermemekle beraber, tabut şeklindeki box set'in sonbaharda, Death Magnetic ile aynı zamanda çıkacağı tahmin ediliyor.

« Yanıtla #198 : 22 Temmuz 2008 - 02:18:07 »

Çevrimdışı drown

• Cool
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #199 : 27 Temmuz 2008 - 19:40:43 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
bugün star haberdeler
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #200 : 27 Temmuz 2008 - 19:57:20 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Bu akşammış konser eminim süper geçecektir.Umarım Ali Samiyen yıkılmaz  :p
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2008 - 19:58:23 Gönderen: tekin ali »

« Yanıtla #201 : 27 Temmuz 2008 - 21:52:19 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
50.000 kişi yaa.bu ne :D bütün kanallar bunları gösteriyo.rock çılar hakkında bilgi veriliyo asilerdir fln yani çok komik :D

« Yanıtla #202 : 27 Temmuz 2008 - 22:02:15 »

Çevrimdışı SeDaEnGiN

• Aktif Üye
  • (๏̯͡๏)
    • SeDa
No Leaf Clover
The Unforgiven
One

Soulmates never die   

« Yanıtla #203 : 27 Temmuz 2008 - 22:13:40 »

Çevrimdışı tekin ali

• Genel Moderator
  • "kArGaLaR"
    • Facebook-Özlem Tekin
Belkide Özlem'de ordadır şimdi :)

« Yanıtla #204 : 27 Temmuz 2008 - 22:16:14 »

furkiii

• Ziyaretçi
ben böyle acayip bir kalabalık görmedim açıkçası,maç olduğu zaman bile daha tenhadır ali sami yen.. :p

« Yanıtla #205 : 27 Temmuz 2008 - 22:30:56 »

Çevrimdışı emredogan

• Gold Üye
Belkide Özlem'de ordadır şimdi :)

bencede

« Yanıtla #206 : 27 Temmuz 2008 - 23:10:04 »

Çevrimdışı drown

• Cool
50.000 kişi yaa.bu ne :D bütün kanallar bunları gösteriyo.rock çılar hakkında bilgi veriliyo asilerdir fln yani çok komik :D

Evet bütün kanallarda bolca mevcuttular bugün.Bu rockçılar hakkında verdikleri bilgilere değinmek bile istemiyorum gülmekten yarıldım özellikle Kanal D nin yorumlara (:
I like to remember things my own way. How I remembered them. Not necessarily the way they happened.

« Yanıtla #207 : 27 Temmuz 2008 - 23:22:41 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
1993 teki inönü konserinde headbang yapan biri olarak:ehem:  ordaki ortamı azçok tahmin edebiliorum:) ama şuna eminimki millet  yine eski parçalarla coşacaktır..
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #208 : 28 Temmuz 2008 - 12:24:06 »

furkiii

• Ziyaretçi
Bir müzik grubu düşünün; ne yaparsa yapsın dinleyicisini kaybetmeyen, verdiği konserleri hınca hınç dolduran ve geleceğe dair hep umut beslememize neden olan dört yaratıcı adamdan oluşsun. Bu grup dünyanın en büyük metal gruplarından biri Metallica. Metallica 27 Temmuz Pazar akşamı stadyumun her yerine yayılmış binlerce insanı yine kendisine hayran bıraktı. Pazar gününe The Sword, Pentagram ve Down ile ısınan Metallica seyircisi beklentilerini önceki 2 seferdeki gibi boşa çıkarmayan bir performansla karşılaştı. Sahnede son dönemdeki albümleri arasında Garage Inc.’ten tek bir şarkı söyleyen, şarkı listesinin tamamını ilk ve en iyi albümlerinden oluşturan Metallica bu seçimiyle bambaşka bir performansa imza atmış oldu. Grup sahneden bizlerle yakında tekrar buluşacakları müjdesini vererek ayrıldı. Kim bilir belki bu konser de grubun yeni albüm tanıtım konserinden biri olur…

demiş dream tv..

http://www.dreamtv.com.tr/haberler/626

« Yanıtla #209 : 28 Temmuz 2008 - 14:06:26 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
konseri mtv türkiyeden izleyebilirmişiz ama ne zaman bilmiyorum
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)