Gönderen Konu: Evanescence  (Okunma sayısı 29083 defa)

Ynt: Evanescence
« Yanıtla #300 : 09 Mayıs 2007 - 17:38:20 »

Çevrimdışı kanatsız melek

• Gold Üye
ooo iyi olmuş... =)
sevindim hehe
yok ya rockçıların kendileri gibi ilişkileri de kaliteli oluyor :D
öyle 10 günlük ilişkiler yaşamıyorlar
Tesadüflerle başlar her şey.

Özlem Tekin

« Yanıtla #300 : 09 Mayıs 2007 - 17:38:20 »

« Yanıtla #301 : 10 Mayıs 2007 - 03:09:38 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
bu kadın bence grup elemanlarından kaybedio,, hiç bi etkileri yok yapılan albümlerde anca dındırı dındırı çalıolar, e aplada naapsın yakalamış üçbeş tane melodi  bikaç yerini deiştirio,biriki notayla oynuo aynı melodi üzerinde çıkarıo albümü...
şarkılarında artık nediosa bu apla erkeklerden çok bayan hayranı var maşallah, sanırım kadınsal  meselelerden bahsedio :)))) bence rock ve metal müzik çatısı altında hakettiinden fazla itibar görüo... ha bizim hakan peker ha  bu apla yirmiyıl sorada baksan  birbirinin aynısı parçalarla çıkarır.. geliştiremio kendini.. zaten geliştirecek alt yapısı olduunu sanmıorum...
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #302 : 11 Mayıs 2007 - 18:58:18 »

Çevrimdışı gulyabaniyim_ben

• Deneyimli Üye
  • Manyaqqqq.......

EVANESCENCE THOUGHTLESS LIVE (KORN COVER)
http://www.youtube.com/watch?v=3v0dL8-s9jk&mode=related&search=

24 haziran da bu şarkıyı istiyorumm
kalpleri kırarak değil, kazanarak hükmetmek isterim...
                                                                         M.Kemal ATATÜRK

« Yanıtla #303 : 18 Mayıs 2007 - 17:10:20 »

Çevrimdışı kanatsız melek

• Gold Üye
Evanescence, 24 Haziran

Yıllardır beklenen rüya gerçek oluyor... Modern Rock'ın masal prensesi Amy Lee ve grubu İstanbul'da.

Tarih: 24 Haziran 2007 Pazar
Mekan: Turkcell Kuruçeşme Arena
Kapı Açılış 18:00
Konser Saati 21:00
Ön Grup: Hayko Cepkin

Kısıtlı sayıda avantajlı biletler: 75 YTL

Amerikan alternatif rock dünyasının Grammy ödüllü topluluğu Evanescence İstanbul'da yazın unutulmayacak performanslarından birine imza atmaya hazırlanıyor. Milyonlarca albüm satışı ve arkalarından gelen yüzlerce topluluğa ilham kaynağı olan tarzıyla 2000'li yıllara damgasını vuran topluluk son albümleri "The Open Door" sonrasında çıktıkları dünya turnesi kapsamında ilk kez Türkiye'de konser verecek.

Evanescence Tarihçesinden Çarpıcı Notlar
- Fallen Türkiye'de bugüne kadar en çok satan yabancı albüm oldu. Grubun ayrıca 5000 üyesi bulunan Türk bir fan kulübü bulunuyor.
- Bu yıl NRJ Müzik Ödüllerinde En İyi Uluslararası Grup ödülünü kazandılar.
- 2006 yılında yayınlanan The Open Door albümü sadece Amerika Birleşik Devletlerinde 1 haftada 500 bin ünite sattı. The Open Door, Billboard Top 100 albümler listesine bir numaradan giriş yapan 700. albüm oldu.
- 2004 yılında Bring Me To My Life ve Fallen şarkıları onlara En İyi Hard Rock Performansı ve En İyi Yeni Artist kategorilerinde 2 Grammy kazandırdı. Grubun ayrıca 4 adet Grammy adaylığı bulunuyor.
- Evanescence, World Music Award, NRJ Radio Award, New Music Weekly Award ve Teen Choice Award ödüllerine sahip oldu. Grubun çok sayıda ödül töreninde sayısız önemli adaylığı mevcut.
- 2003'ten bu yana yayınlanan 3 albümün toplam albüm ve single satışı yaklaşık 30 milyon ünite.
- Grubun kurucusu, piyanist, solist ve şarkı yazarı Amy Lee kendi sahne kostümlerini tasarlayan bir stil ikonu. 2006 yılında Blender dergisi onu Joan Jett, Liz Phair ve Courtney Love ile birlikte Rock dünyasının en önemli kadın figürlerinden biri olarak gösterdi.
- Korn bu yıl gerçekleştirdiği MTV Unplugged performansında ki Freak On A Leash şarkısını Amy Lee ile birlikte seslendirdi.

Ülkemizde de bugüne kadar en çok satılan yabancı albümlerden biri olan Fallen ile onbinlerce hayranı olan grup yıllardır merakla beklenen isimler arasında yeralıyordu.

Modern Rock masalı 24 Haziran 2007, Pazar gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena'da gerçek oluyor...
Tesadüflerle başlar her şey.

« Yanıtla #304 : 23 Mayıs 2007 - 17:24:29 »

Çevrimdışı gulyabaniyim_ben

• Deneyimli Üye
  • Manyaqqqq.......
konserde ve günlük hayatımızda giymek için T-Shirtleri bastırılıyor.İsteyenler http://www.evanescenceturkey.com/forum/index.php?topic=20422.0 başlığında sipariş verebilirler. Ayrıntılı bilgide bu adreste.
kalpleri kırarak değil, kazanarak hükmetmek isterim...
                                                                         M.Kemal ATATÜRK

« Yanıtla #305 : 09 Haziran 2007 - 17:57:27 »

Çevrimdışı DARK ANGEL

• Üye
  • **
Güzel şarkıları var  ensevdigim şarkısıda goink ander  :çiçek:

« Yanıtla #306 : 09 Haziran 2007 - 18:07:52 »

Çevrimdışı özöz_88

• Üye
  • **
Konser için ön grup değişti... Ön Grup Gripin oldu...
"ÖZ"

« Yanıtla #307 : 17 Haziran 2007 - 01:42:02 »

Çevrimdışı ceren

• Deneyimli Üye
  • özgürlüğün çürümüş cesedini gömdük
    • jerenyum başkan
fallen daha mı  iyiydi?

Bütün meyvelerin çileklerle aynı zamanda olgunlaştığını hayal eden kişi üzüm konusunda hiçbir şey bilmiyor demektir.

« Yanıtla #308 : 17 Haziran 2007 - 01:53:43 »

Çevrimdışı Torung

• Üye
  • **
Takin' Over Me şarkılarını dinlemenizi öneririm. Genel olarak şarkıları Gothic açıdan sözler içerdiğinden birçok şarkının sözleri Tanrı'ya adanmıştır. Son albümü bunun dışında tutarım. Ancak arada da normal içerikli sözler yazabiliyorlar. O yüzden Takin Over Me diyorum... Aslında birçok şarkıları sağlam bu da hepinizin malumu.
twitter.com/torungokce

« Yanıtla #309 : 18 Haziran 2007 - 13:26:48 »

Çevrimdışı -tarzan-

• Bizden Biri
  • tekinist
24 hazirandaki biletler bitmek üzereymiş.. bu arada tüm biletler 175 YTL.
SANAT SANAT İÇİNDİR.

« Yanıtla #310 : 19 Haziran 2007 - 15:45:44 »

Çevrimdışı DARK ANGEL

• Üye
  • **
GÜZEL dimi kendi gibi şarkılarıda güzel  :pala

« Yanıtla #311 : 19 Haziran 2007 - 15:47:59 »

Çevrimdışı Franz

• Aktif Üye
Sweet sacrifice şarkısının klıbı cok hoş olmuş...kırmızı renk tonları fılan...
Son albumunde begendıgım tek şarkıları  Lithuim...

« Yanıtla #312 : 26 Haziran 2007 - 11:24:24 »

furkiii

• Ziyaretçi
pazar günkü konserin ardından bazı sitelerde yazılan yorumlara baktım..hem amy lee'nin canlı performansı hem de konserin sadece 1 saat 10 dakika sürmesi nedeniyle çoğu kişi tarafından pek beğenilmemiş..ama amy lee beklediğinden fazlasını bulmuş.. :D..buyrun bugünkü sabah gazetesi günaydın ekinde yer alan röportajı..:

İstanbul beklentimizin ötesinde güzel bir yermiş

Amerikan rock dünyasının Grammy ödüllü topluluğu Evanescence, önceki akşam İstanbul'un en güzel noktalarından birinde; Boğaz'a nazır kurulan Turkcell Kuruçeşme Arena'da Türk hayranlarıyla buluştu! Sene başından beri hayranlarının heyecanla beklediği konser günü havanın 35 derece olmasına aldırmayan gençler; öğle saatlerinden itibaren kapılarda beklemeye başladı... Üstelik, güneşin altında yerlerde oturup vakit öldürmek, baştan aşağı simsiyah giyinerek 'bünyede sıcağı toplamak' kimseye eziyet gelmiş gibi görünmüyordu... İçerisi ise tıpkı bir karnaval alanı, herkes keyifli ve heyecanlı...

MÜTEVAZI VE ARINMIŞ!

Konser öncesinde kulisteyiz... Herkesin ortak yorumu, Evanescence'in güzeller güzeli solisti Amy Lee'nin çok sıcakkanlı olduğu yönünde... Hakkında söylenenler eksiksiz doğru; Amy Lee son derece mütevazı ve ünlü kimliğinden arınmış halde karşımızda...

* 2003 çıkışlı 'Fallen' albümünde yer alan 'Bring me to life' adlı şarkı ile çok başarılı bir çıkış yaptınız. Rock müzik tutkunlarını gönülden fethetmenizin sırrı neydi?

Wow! (Gülüyor) Aslında gizli bir reçetem yok, müziği kendim için yazıyorum. Şu ana kadar hep gerçeği ve kalbimden geçeni söylemek istedim. Bu yüzden müziğimi dinleyenler, anlattıklarımı daha önce kendilerinin de hissettiklerini söylüyor. Bu yüzden birçok hayranımla ruhani seviyede bağlantımız oluyor. Dünya çapında çok sayıda hayranımız var ve çoğu İngilizce konuşmuyor. Ama ortak dili; müziğimizin ruhunu hissedebiliyor. Kısacası kendinize ve müziğe dürüst olmak yeterli...

BÜYÜDÜKÇE AYRILDIK!
* Başından beri 'Fallen' albümünü, ilk albümünüz olarak kabul ettiğinizi söylüyorsunuz. Öncesinde çıkardığınız 'Origin' ve 'Whisper' albümlerini yok saymanızın sebebi ne?

Çünkü bu albümler taklit albümler gibiydi. 'Fallen', piyasaya sürülen ilk stüdyo kaydımızdı. Ondan önce ailelerimizin bodrum katlarında kendi kendimize yaptığımız demo kayıtları vardı. Bunlardan yaklaşık 2 bin kopya kadar yapıp biraz isim yapmak için kulüplere sattık. İnsanlar da bunu beğendi ve kopyalamaya başladı. Bu yüzden 'Fallen' için ilk gerçek albüm diyoruz.

* Evanescence'i birlikte kurduğunuz Ben Moody, daha sonra grupla yollarını ayırmıştı. O olmadan Evanescence eksik mi, yoksa yoluna daha güçlü bir şekilde devam ediyor mu?

Evanescence'i kurduğumuzda Ben ile benim birbirine çok benzeyen bir vizyonumuz vardı. Grup büyüdükçe görüşlerimiz de ayrıldı. Moody, o yapıya yapışıp kalmak ve onu pop ya da başka bir şeye çevirmek istiyordu. Ben ise daha yaratıcı olmayı istiyor, görüşümü genişletmek gelişmek istiyordum. Müziğimin de benimle beraber büyümesine izin vermek, gerçek bir müzisyen olmak istiyordum. Ayrılmamız olumlu etki yaptı; ikimiz de istediklerimizi yaptık...

* Evanescence kurulduktan sonra önce Ben Moody ayrıldı, ardından Terry Balsamo hastalanıp ara verdi, sonra da bassist Will Boyd gruba veda etti. Son olarak da grubun gitaristi John LeCompt ve baterist Rocky Gray ayrılığı... Bu olanları nasıl yorumluyorsunuz? Şanssızlık, bir tür lanet? Yoksa bazıları özellikle sizin seçiminiz mi?

Terry hâlâ grupta... Bir rahatsızlık geçirdi ama mucizevi bir şekilde iyileşti ve hâlâ bizimle. Dışarıdan görünenler, içeride olanlardan aslında çok farklı. Bunlar dışarıdan zorluklar olarak görünüyor ama Evanesence için olumlu oldu. Terry'yi böyle iyileşmiş görmek ve müzikle bu kadar yoğun çalışmasını görmek hepimize moral verdi. Ama John ve Rocky'nin ayrılması zor oldu grup için. 'The Open Door' albümünü yapmak bu yüzden bizim için çok zor oldu. Onlarla bu albüm için beraber şarkı yazmaya çalıştık ama yazdıkları Evanescence değildi! Ve gruba faydası olmadı. Bundan sonra birçok gerginlik oldu. John ve Rocky ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık; kendimizi kurtarmak için. Terry ile bu albüm için yazdıklarımız şu ana kadar yaptıklarımızın en iyisi ve grubun ruhuna en uygun olanlarıydı.

BİZİ İSTEDİLER, GELDİK!
* Türkiye'de ilk kez konser vereceksiniz ve bu ilk ziyaretiniz. Türkiye ve İstanbul ile ilgili neler biliyorsunuz? Neler merak ediyorsunuz?

İstanbul hakkında çok fazla bir şey bilmiyorum ama hayranlarımız, bizim buraya gelmemizin temel sebebi. Onların talebi olmasaydı buraları görme şansımız olmazdı. İstanbul'da olmak çok güzel. Birçok Amerikalı grubun buraya gelip konser verdiğini duydum. Bu yüzden heyecanlıyız burada olmaktan. Görüyorum ki Türk hayranlarımız bizimle çok ilgili. Evimizden çok uzakta bile olsak, büyük ilgi görüyoruz. Sadece Türkiye değil, son 6 ayda Antartika dışında üzerinde yaşanan tüm kıtalara gittik.

* İstanbul Boğazı'na nazır, iki kıtayı birleştiren noktada konser vermek sizin için nasıl bir duygu?

Çoook güzel! Boğaz'da olmak inanılmaz bir duygu... Burası gördüğüm başka bir yere hiç benzemiyor. Gelmeden önce ne beklediğimizi bilmiyorum ama beklentilerin ötesinde güzel bir yer burası. İki kıtanın ortasında konser vermek çok heyecanlı...

« Yanıtla #313 : 26 Haziran 2007 - 11:40:17 »

fatih

• Ziyaretçi
amy mükemmelsin yaaaaaaaaa

« Yanıtla #314 : 26 Haziran 2007 - 14:29:16 »

Çevrimdışı DooMsDaY

• Gold Üye
Bu kız yaşlandımı :s çökmüş geldi fotoda
      ▌▐