Gönderen Konu: Evanescence  (Okunma sayısı 29065 defa)

Ynt: Evanescence
« Yanıtla #330 : 04 Kasım 2007 - 14:17:39 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
  • Benim Adım : Seksi
    • Follow Me
en gusel sarkıları you,bring me to life,all that Im living for die bişi olması lasım o kadar ama chok gothic bişi amy lee ben begeniorm
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

http://seytannikahi.blogspot.com/

Özlem Tekin

« Yanıtla #330 : 04 Kasım 2007 - 14:17:39 »

« Yanıtla #331 : 02 Aralık 2007 - 21:20:17 »

Çevrimdışı öcü

• Daimi Üye
  • vamos bien
en gusel sarkıları you,bring me to life,all that Im living for die bişi olması lasım o kadar ama chok gothic bişi amy lee ben begeniorm
emin ol bir tek sen beğenmiyorsun bahsettğin parçalar hakikaten çok iyi
vamos bien

« Yanıtla #332 : 03 Aralık 2007 - 10:26:55 »

Çevrimdışı gümüş

• Bizden Biri
bring meto life şarkısını çok beğeniyorum.hayatımda hiç aklıma gelmezdi bi şarkıyı günde en az 5 defa dinleyip o şarkıdan bıkmamak
BENİM GÜZEL HATALARIM VAR

« Yanıtla #333 : 03 Aralık 2007 - 11:27:05 »

Çevrimdışı ShiverVol2

• Gold Üye
  • /////////////////////
hayko cepkini konserinden öce çıkmasını istememişti ve haykonun konseri iptal edilmişti
Birilerinin arkasına yaslanıp müzik olmaz, her şey tek başına yaptığında kıymetlidir(ÖZLEM TEKİN,ŞF'a)

« Yanıtla #334 : 13 Aralık 2007 - 19:48:38 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
    • Follow Me
hayko cepkini konserinden öce çıkmasını istememişti ve haykonun konseri iptal edilmişti
hadi ya neden ki,hayko seyircilerin enerjilerini alırda kendine birşey kalmaz diye korkmuştur belki ama...bu ihtimali düşünmedim sayın
"Sen,her zaman NY'dan daa güzeldin" de."Seni hiç kırmadım ki" de."Kim uydurdu bu yalanı"

« Yanıtla #335 : 08 Ocak 2008 - 16:18:44 »

Çevrimdışı RoCker_HumAnist

• Yepyeni Üye
  • *
bende sewerim amy lee yi haunted şarkısına bayılırım

« Yanıtla #336 : 08 Ocak 2008 - 20:56:49 »

Çevrimdışı MarMan

• Deneyimli Üye
  • !!! AzgıN ŞeytaN & GelGit Tanrısı !!!
Hayko Cepkin makina programına konuk olduğu gece evanescene ile olan anlaşmazlığı açıklamıştı ki hatta programa telefon ile katılan bir seyircinin sorduğu soru üzerine yanılmıyorsam şöyle söylemişti:
Amy lee isimli solist bayan hayko cepkinin tarzının kendilerinden daha sert bir tarz olduğunu düşündüğü için ve kendilerinin hayko cepkinin altında ezileceğinden korktuğu için haykonun sahne almasını engellemiş buna benzer birşey söylemişti ve hatta ardından da eklemişti kendinizi evanescence gib korkak bir grubu sevmek için yırtınacağınıza kendi gruplarınızla gurur duymalısınız ...
:} Düş Ağrısı {:

« Yanıtla #337 : 08 Ocak 2008 - 21:35:24 »

Çevrimdışı soldier_ua

• Yepyeni Üye
  • *
evanescence ve amy lee dediniz mi benim için akan sular durur bu arada istanbuldaki konserede gittim :D

« Yanıtla #338 : 08 Ocak 2008 - 23:25:56 »

Çevrimdışı kaygusuz

• Deneyimli Üye
  • sahte düşlerle oyalamayın!'^+%&/()=?_
kendi adıma dinlemiyorum ben ve makinada hayko cepkin o gece harika konuşmuştu.

« Yanıtla #339 : 10 Ocak 2008 - 13:13:35 »

Çevrimdışı satriani

• Supertramp
  • efilnikufesin
hayko amylee yi düze... şey pardon döver:P ahahahaa
artı amylee nin şebodan özenti olduunu kastettiii bikaç laf daha sarfetmişti sanırım bahsigeçen programda:) e haksızda deil hani:))))
bnm için haala iki şarkılık bi grup evanescence.. ötesi yok...
I\'m going slightly mad

« Yanıtla #340 : 10 Ocak 2008 - 18:00:13 »

Çevrimdışı seytannikahi

• Gold Üye
    • Follow Me
hakkını yememek lazım bring me to life parçası çıktığı yıldan bugune kadar hiç bıkmadan dinlenebilir bi parca

« Yanıtla #341 : 31 Mart 2008 - 05:07:06 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
hakkını yememek lazım bring me to life parçası çıktığı yıldan bugune kadar hiç bıkmadan dinlenebilir bi parca

valla yorumuna saygı duyarım seytan nıkahı ama açıkçası bu şarkı fazlasıyla bıktı beni...
ama my immortal'ı ara ara dinlemekle birlikte uzun zamandan beri severek dinlerim... sevdiğim bi parça olduğu için de bıkaması için öyle çok fazla dinlemem bi seferde...
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #342 : 19 Mayıs 2008 - 09:14:39 »

Çevrimdışı gThCmR

• Üye
  • **
  • anıların önemi kalmadı
ya hayko ayrı amy lee ayrı zaten farkındaysanız evanescence daha çok gothic takılıyor. neyse ikisini ayrı tutmak lazım şu yönden biri bizim en iyi metalcimiz diğeride hepimizin çok sevdiği bi grubun solisti...

tüm şarkılarını severek dinliyorum ama the only one ve everybody's fool şarkıları bi başka. bide konserine gidebilsem canlı canlı görebilsem çok güzel olcak.                    inş. :eusa_pray:

puT mE ouT oF mY F..kiNg miSeRy!!

« Yanıtla #343 : 04 Haziran 2008 - 23:07:55 »

Çevrimdışı CahilCüvelek

• Aktif Üye
  • qwertyuıopğüişlkjhgfdsazxcvbnmöç
herke seviyo ama ben kadının sesinden başka 2-3 şarkılarını beğeniyorum gerisini salla
1234567899874563214 7852369951753247925 4548526548866210084 46

« Yanıtla #344 : 28 Ekim 2008 - 23:33:04 »

Çevrimdışı OOT

• Özcü
  • schhh..
arkadaşlar ''ben moody'' nin ayrılmasından sonra bence grup eski popülaritesini kaybetti, değişik sorunlar çıktı, vikipedi ye bakılırsa da grup 3 kişi kalmış, zaten the open door 2006 da çıktı 2007 de 4 üye bıraktı bayadır da ses yok bence  bundan sonrada fazla yararlı olamaslar bi keresinde amy lee Josh Hartzler'le evlenmemeliydi ki ''ben moody'' de ondan gitti bence, ama mutluysa yapcak bişi yok, amy lee grubun dağıldığını açıklarsa hiç şaşırmam, bundan sonrasında da artık solo çalışmalar yapmalı
schhh..