Gönderen Konu: Albüm Tanıtımı Yapılmıyor  (Okunma sayısı 2795 defa)

Albüm Tanıtımı Yapılmıyor
« : 09 Temmuz 2005 - 12:36:01 »

oz-arsenal

• Ziyaretçi
Arkadaşlar bu süper albümün tanıtımı bu kadar özensiz yapılır mı ? Özlemi o kadar çok seviyorum ki ama bazı özensizlikleri beni çok üzüyor.albümü çok bekledik, baya rötarlı da olsa çıktı, aldık ve çok beğendik (hatta Şebocular bile beğendi :D) ve tüm Türkiyenin bu şarkıları dinlemesini istedik.Ama sonuç ne?

klip 2 ay sonra çekilebildi ve sadece kablolu yayın ve digitürkte yayınlanan Powerturk te yayınlanıyo yani ben de dahil,Türkiyenin çoğu özlemin klibini izleyemiyor hatta bi sürü insanın albümden haberi bile yok.Hem de kral tvnin gün boyu bütün rock gruplarının kliplerini defalarca yayınladığı bi ortamda SADECE  özlemin klibi yok.Bu nasıl albüm tanıtımıdır?Rock müziğin patladığı bi ortamda Özlem tekinin bağlı olduğu firma neden klibi Kral da veya Flash ta yayınlatamaz?Bakın şebonun albüm tanıtım reklamları bile defalarca kralda dönüyor.Herkesin Şebonun albümünün çıktığından haberi var ama 2 ay önce çıkan özlemin albümünden haberleri olmayan bi sürü kişi var.
Cyberjack eğer Özlemle irtibata ğeçme şansın varsa sorar mısın klip neden kral ve flash ta dönmüyo yoksa bu süper albüm hakettiği ilgiyi göremeden promosyonu kapatacak.harbi üzülüyorum. :(
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2007 - 13:57:23 Gönderen: furkiii »

Özlem Tekin

Albüm Tanıtımı Yapılmıyor
« : 09 Temmuz 2005 - 12:36:01 »

Ynt: Yeter artık yaaa.......
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2005 - 18:31:32 »

Çevrimdışı Freedevil_sf

• Aktif Üye
Ewet Haklısın. Ben Hala Göremedim Klibi. "Hatta Şebocular Bile Beğendi" Dedin Ya oz-arsenal. Sana Şöyle Bir Şey Söyleyeyim. Şebo'cu Olupta Öz'ü Beğenen Yada Öz'cü Olupta Şebo'yu Beğenenler Çok. Mesela Ben. Ben Şebo'cuyum Ama Büyük Bir Öz Hayranıyım. Yani Öyle Bir Konuştun ki Sanki Öz'cülerle Şebo'cular Kanlı Bıçaklı...
Müşteri Daima Haklıdır :P

« Yanıtla #2 : 10 Temmuz 2005 - 18:33:59 »

Çevrimdışı O

• Emekli Mod
    • http://ozlemtekin.biz
Öncelikle ÖZ ü seven sevmeyen rock dinleyicilerinin ortak olduğu bir konu var değil mi?
ÖZ ün albümü çok iyi...
Klibin 2 ay sonra çekilmesi tanıtımın bir parçası idi.Aksaklık değil.
Kral Tv de klibin yayınlanmamasını fazla büyütmemek lazım ki Kral Tv nin adına,yayınlayacağı klibe ihtiyacımız yok.
Albüm iyiyse zaten kendini gösterir ki gösterecekte.
Tabi bunun yanında klibi defalarca izlemek güzel olurdu oda başka bir mevzu.
Biz bize yeteriz ya boşverin...
Sürüden ayrı olmanın sancısı bunlar...
Sen Olmasanda Yaşatırım Ben Bu Aşkı!...
SONSUZA DEK ÖZ!

« Yanıtla #3 : 10 Temmuz 2005 - 23:36:35 »

oz-arsenal

• Ziyaretçi
Ewet Haklısın. Ben Hala Göremedim Klibi. "Hatta Şebocular Bile Beğendi" Dedin Ya oz-arsenal. Sana Şöyle Bir Şey Söyleyeyim. Şebo'cu Olupta Öz'ü Beğenen Yada Öz'cü Olupta Şebo'yu Beğenenler Çok. Mesela Ben. Ben Şebo'cuyum Ama Büyük Bir Öz Hayranıyım. Yani Öyle Bir Konuştun ki Sanki Öz'cülerle Şebo'cular Kanlı Bıçaklı...

zaten ben de cümlemin sonuna  :D koydum yani çok ciddi bi laf diildi sadece komik olsun diye söyledim.bu arada ben de öz ve şebo hastasıyım,Şebonun son albümündeki bazı parçalar kalbimi öyle fethetti ki,çok içten söylemiş ya :D klibi görememek konusundaki üzüntüm hala devam ediyor umaım kısa sürede bi çözüm bulunur.

« Yanıtla #4 : 11 Temmuz 2005 - 03:42:23 »

Çevrimdışı frantic

• Daimi Üye
ahh ben de bu klibi merak ediyorum ama gorme sansi en az bende
Uyandigimda yer gok SIYAH
Uyandigimda duvarlar KAN
Ruhumda agir bir GUNAH
Vahset dolu yuzler yine BERBAT bir sabah

« Yanıtla #5 : 12 Temmuz 2005 - 17:57:15 »

Çevrimdışı Freedevil_sf

• Aktif Üye
Doğru En Az Şans Sende. Taaaa Azerbaycanda Nereden Görecen. Hayrına Power Türk'ü Olan Birisi TV Capture Alsın da Şu Klibi Görelim...
Müşteri Daima Haklıdır :P

« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2005 - 18:37:53 »

Çevrimdışı ejder

• Aktif Üye
Öncelikle ÖZ ü seven sevmeyen rock dinleyicilerinin ortak olduğu bir konu var değil mi?
ÖZ ün albümü çok iyi...
Klibin 2 ay sonra çekilmesi tanıtımın bir parçası idi.Aksaklık değil.
Kral Tv de klibin yayınlanmamasını fazla büyütmemek lazım ki Kral Tv nin adına,yayınlayacağı klibe ihtiyacımız yok.
Albüm iyiyse zaten kendini gösterir ki gösterecekte.
Tabi bunun yanında klibi defalarca izlemek güzel olurdu oda başka bir mevzu.
Biz bize yeteriz ya boşverin...
Sürüden ayrı olmanın sancısı bunlar...

o güzel dedin bizbize yeteriz ama siz dedeğiniz sadace büyük şehrilerde yaşayanlarmısınız anlamadım siz klibi izlemeseniz bile konserlere gidebilrisniz hiç olmadı kasetini alabilrisniz ben muştayım bırakın konserri hayal bu ?? muşa daha özlemtekinin kaseti gelmedi biz ne yapaılım o zman biz sizden ayrımıyız ???? şunu unutmayın anadoluda ve özelikle de doğuda da rock dinleniyor ???
öz-ünüze ii bakın

« Yanıtla #7 : 21 Temmuz 2005 - 13:54:23 »

Çevrimdışı zeyna

• Aktif Üye
  • YAKIN OLMAK İÇİN UZAK DUR BENDEN..
gerçekten yeter artık yaaa özlemmm duy bizi biraz ortalıga göster kendini yaaa
hayranların bile zor görüyo senii yeter
yeter
yeterrrr
...Beni sana çağıran her ne ise sustur....

« Yanıtla #8 : 21 Temmuz 2005 - 14:03:46 »

Çevrimdışı cars

• Üye
  • **
evet katılıyorumm
Biz yollarda yalnız kaldık masallarla sevgi verilmez

« Yanıtla #9 : 21 Temmuz 2005 - 22:10:49 »

Çevrimdışı sinem

• Aktif Üye
    • http://ozlemtekin.biz.
> yani klip olayından dolayı bende sancılıyım.ama diğer mevzu olan konular için benim bi huzursuzluğum yok
!!-- ÖZ'ÜNLE KAL--!!

alayına İSYAN ölümüne TEKİNİZM

« Yanıtla #10 : 24 Kasım 2005 - 18:08:17 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
yaa arkadşlar biz zaten ÖZ'ümüzü biliyoruz seviyoruz takip ediyoruz yani gigaoz'un dediği gibi bence biz bize yeteriz...daha başkaları bilmesede olur...     
bide şoyle düşünün...klip defalarca hergün karl da yayınlanıyo ve herkes artık dinliyo ÖZ'ü...bu iyi bişii mi sizce...valla ben sahsen kıskanıyorum onu..
mesela iki gün önce cinayet şarkısını bi kıro'nun ağzından duydum yalan yyanlış soyluyo acayip canım sıkıldı moralim bozuldu tartıstım ve neredeyse kavga edecektim hiç tanımadığım bi adamla...ki eğer o kadar çok göz önünde olursa ve oyle olurolmaz herkese ulasırsa şarkıları böylesi durumları benim gibi daha birçok tekinist yaşayacak... yarın bir gün sizin başınıza da benimki gibi bi olay gelse ne kadar hoşlanırsınız bundan...eminim ki hiçbir tekinist'in hoşuna gitmeyecektir... :ehmm:
hey gidi günler… göz yaşım sel

« Yanıtla #11 : 29 Kasım 2005 - 21:32:51 »

Çevrimdışı zburnu31

• Bizden Biri
  • adamı deli etmeyin
doğru klip yayınlanmıyor olabilir ama biz kenetlendikten sonra
dağları deler engeleri aşar çıkarız tek başımıza bu ruhu kaybeetmeyelim
yeter

« Yanıtla #12 : 02 Aralık 2005 - 15:56:32 »

Çevrimdışı össslem

• Yepyeni Üye
  • *
klipleri tüm kitlenin seyredememesi gerçekten bir bakıma iyi en azından tv den duyupta yalan yanlış şarkılarını sölemezler ne kadar sinir bi durum :ıy:
sana gitmeeeeeeee demiyeceğim,ammaaaa...

« Yanıtla #13 : 04 Aralık 2005 - 15:04:26 »

Çevrimdışı zy'ndan

• Bizden Biri
  • Akıllı Ol Çarşı Burda!
arkadaşlar bence burda üzerinde durulması gereken bi konu war...ejder in bahsettiği...
gercekten bırakalım bencil düşünmeyi ...ben de diyodum kral tv de yayınlanmasın diye...ama bi gercek warki öz ü sadece büyük şehirdekiler dinlemio...ya evinde dream.power tv v.s. olmayanlar napıcak...biz istanbulda olmamıza ragmen gidemiyoruz konsere ya doğudakiler napsın...
o kro diye tabir ettiğiniz kişiler ewet belki anlayamazlar ama bırakın onlarda farkına warsın,tadına warsın rock müziğin ben rahatsız olmam...
ewet abi her kanalda gösterilsin boy boy...herkess dinlesin ezberlesin  şarkılarnı...biz zaten biliyoruz bırakalım değişik kitlelerde öğrensin yoksa bu hayran kitlesi nasıl büyür gelişir??? :çiçek: :çiçek:ı
..:: OZ^Y ::..

« Yanıtla #14 : 04 Aralık 2005 - 15:24:36 »

Çevrimdışı Q_ZEN

• Emekli Mod
sen merak etme devrim sesiz devrim gibi buyuyecek bu hayran kitlesi...ben buna eminim... :wink:
hey gidi günler… göz yaşım sel