playstation için olsa silent hill ve chase the express derdim,ikisini de bilgisayarda oynamadım bilgisayar oyunu olarak da varlar mı bilmiyorum..silent hill için şifreleri çözmek gerekiyor,oldukça düşündürücü bir oyun..chase the express ise oynadığım en iyi macera oyunu,mutlaka deneyin bence..bunlar haricinde de pes serilerinin playstation'daki hâllerinin bilgisayardaki hâllerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum..
bilgisayar oyunu olarak tercihim cm 01-02 sezonu hâlâ,üstüne başka cm serileri gelse de ordaki havayı bir daha yakalayamadılar..eskiden sevdiğim ve kendini bozan bir başkası da ea sports oyunu nba live..bilgisayarda da pes oynamak fena değil ancak hem playstationdaki hava yok hem de pes oynamanın en zevkli yanı arkadaşınla maç yapmak..
bunların dışında sanırım kasım ayında çıkacak yeni tomb raider ile ilgili olarak övücü eleştiriler okudum,bilmiyorum ama ben tomb raider serilerinden fazla zevk alan ve bitirebilen biri değilim..en sonuncusu yine neredeyse 40 tane tuş ile oynanmaktaydı,bu sefer gelişen özellikler ile herhalde bütün klavyeyi kullanmak gerekir..

tomb raider'a fazla ısınmış değilim ama lara croft'u çok severim,küçüklüğümde aşık olmuştum kendisine,zamanında aşık olduğum tek bilgisayar oyunu karakteri..

bir de şu cern deneyi nedeniyle şu sıralar half of lime oyununu oldukça merak ettim..onu da seven pek çok kişi var..